Krav Maga, Självförsvar

Krav Maga är ett lättlärt självförsvarssystem baserat på instinktiva rörelser/försvar. Detta ger en kort inlärningsperiod där man når en hög nivå på en relativt kort tids träning. Systemet utvecklades i Israel och har genomgått år av tester för att hela tiden förbättras och utvecklas.

Syftet med Krav Maga är att utövaren skall bli så bred som möjligt när det gäller att försvara sig mot olika typer av angrepp. Under nybörjarterminen tränar man försvar mot enklare former av grepp och strypningar samt slag och sparkar. Längre fram tränar man försvar mot allt från knivattacker till pistolhot och flera angripare beväpnade med tillhyggen.

Varje pass innehåller utlärning av tekniker samt övningar för kondition och styrka, för att skapa en givande träning som förbättrar utövarens fysik och skapar ett bättre självförtroende inför en situation där man måste försvara sig själv.

Typer av attacker som används inom Krav Maga: Slag, sparkar, knän och armbågar, men även skallningar, bett och så vidare kan förekomma. Man försöker lära eleven att utnyttja kroppens samtliga ”vapen” för att kunna värja sig vid ett eventuellt angrepp.

Träningsavgift
Nybörjare kan betala med kort eller kontant i receptionen. Man kan också betala med autogiro. För fortsättare och upp är det autogiro som gäller. När vi har registrerat din betalning i klubbens register kommer du att få en tagg som du måste ha med vid varje pass för att få komma in till träningen.

Nyheter - Krav Maga, Självförsvar

 • Sommarträning 2018

  Vi erbjuder sommarträning i alla kampsporter samt yoga. Träning kan dessutom kombineras med gym till ett bra pris.

   

 • Påskstängt

  Fighter Centre är stängt från och med långfredag den 30 mars till och med annandag påsk måndag den 2 april.…

   

 • Fighter Centre söker personal

  Olivia flyttar snart till Thailand och vi söker därför ny personal. Arbetet omfattar att stå i receptionen två schemalagda kvällar…

   

 • NYBÖRJARSTART IDAG

  Från och med idag den 22 januari kör nybörjargrupperna igång på centret.

   

 • Öppet hus 21 januari

  Söndag 21 januari kl 14:00 är det öppet hus på Fighter Centre, mitt i centrala stan på Viktoriagatan 19. Välkomna…

   

 • Jobba på Fighter Centre

  Terminsstarten är runt hörnet och vi söker nu mer personal. Arbetet omfattar att stå i receptionen under terminsstarten hela januari…