Om Fighter Kickboxning

Fighter Kickboxningsförening bildades år 2004 av Robert Andersson, Marcus Bang och Fredrik Stark. Sedan dess har föreningen växt och är nu den största i kickboxningsklubben i Göteborg. Vi har även många framgångsrika coacher och tävlande. Chefstränaren Jonas Jensen har en bakgrund som professionell MMA-utövare och vi har dessutom två landslagsmedlemmar i klubben: Olof Petterson, bronsmedaljör i LC -84 kg och Kristin Skante, silvermedaljör i LK -56 kg under kickboxnings-EM 2012.

Nybörjarinformation

Åldersgräns

Vi välkomnar alla som har fyllt 15 år.

Avgifter

Terminsavgiften är 1995 kr. Det går också bra att betala via autogiro. Månadsavgiften är då 299 kr. Försäkring via Svenska Budo & Kampsportsförbundet ingår i avgiften.

Provträning

Du som är nybörjare kan provträna en gång gratis innan du bestämmer dig. Fyll i formuläret under intresseanmälan så kontaktar vi dig med info om terminsstarter, dagar och tider. Kom ihåg att det även under provträningarna är först till kvarn som gäller, så kom i tid till ditt pass!

Utrustning

I början krävs ingen särskild utrustning. Shorts, t-shirt och en vattenflaska duger bra. En bit in i terminen vill vi dock att du skaffar boxningshandskar och tandskydd. När man tränat ett tag brukar man även skaffa skenbensskydd och fotskydd (killar skaffar även suspensoar). Detta är ett krav för att få delta i sparringövningar. Fråga din instruktör om du har funderingar om utrustning!

Regler

  • Kom i tid
  • Registrera din tag i entrén innan varje pass
  • Träna inte när du är sjuk
  • Tag av klocka och smycken innan träning
  • Visa respekt för alla deltagare
  • Meddela alltid instruktören innan du lämnar salen under pågående pass

 

Dessa regler är till för att skydda både dig och din medtränande!

Vår förening är ansluten till Svenska Kickboxningsförbundet och Svenska Budo & Kampsportsförbundet.