FMT Open 6

Öppen nybörjartävling i Thaiboxning (D-klass) på Fighter Centre Göteborg (A-hallen) den 16 december 2007. D-klass innebär att knockout inte är tillåtet och att teknikerna skall vara kontrollerade. God teknik premieras vid domslut.

Matchlängd
3 x 2 min

Utrustning
– Boxningshandskar (med god stoppning, ej slitna)
– Benskydd (tjockare modell i skinn)
– Suspensoar
– Tandskydd
– Väst (står arrangören för)
– Huvudskydd (står arrangören för)

Anmälan
Skicka ett e-mail till info@fightermuaythai.com med följande uppgifter:
– Namn (BÅDE för- och efternamn)
– Ålder
– Klubb
– Telefon
– E-post
– Vikt
– Längd
– Tidigare match/träningserfarenhet
Obs uppgifterna måste vara kompletta för att vi skall kunna göra en bra matchning. Sista anmälningsdag är måndagen den 10 december.

Fightcard
Vår första prioritet är säkerhet och vi kommer att arbeta för en så jämn matchning som möjligt. Fightcardet presenteras tisdagen den 11 december.

Deltagaravgift
Deltagaravgiften är 100 kr och betalas på plats vid invägning.

Matchbok
Samtliga tävlande skall ha matchbok (se information längst ned)

Åskådare
Begränsat antal platser, pris 100 kr.

Schema
10.00 Funktionärer möts på centret
10.15 Tävlande från FMT skall infinna sig
11.00 Invägning
13.00 Regelgenomgång
13.30 Dörrarna öppnas
14.00 Första matchen
19.00 Avslut (cirka) Notera att alla fighters från FMT skall hjälpa till att rigga ned ring och läktare efter tävlingen.

Viktigt
– Observera att ändringar kan förekomma om vi är tvungna att kasta om pga avbokningar (skada/sjukdom). Var snäll och anmäl eventuella skador eller sjukdomar snarast genom att skicka ett e-mail till info@fightermuaythai.com!
– Den på fight cardet angivna vikten är den båda tävlande skall klara. På detta sätt utjämnas viktskillnader (den tyngre måste klara en vikt, den lättare kan äta och dricka utan problem) och vi får säkrare och jämnare matcher.
– Tävlande som ej fyllt 18 år skall ha med sig ett skriftligt godkännande från förälder/målsman.
– Fighter Muay Thai ordnar ringdomare. Vi hoppas att instruktörer/coacher från alla deltagande klubbar kan ställa upp som poängdomare. Om många hjälps åt så blir det inte så betungande. Vi från FMT hade helst sett att vi som arrangerande klubb inte hade poängdomare.
– Räkna med att tävlingen kommer att vara drygt fem timmar lång. Det är cirka 30 matcher och varje match tar 10 minuter i anspråk (alltså cirka 6 matcher i timmen).
– Alla deltagare skall vara medlemmar i en klubb ansluten till Svenska Muay Thai Förbundet (www.muaythai.se).

Matchbok
Matchböcker beställs genom att man betalar in 160 kr per matchbok till postgironr 1222432-5. Ange ditt namn och adress som meddelande text. Du kan också kontakta Svenska Muay Thai Förbundets kassör på tfn 0706-791783 eller sabrina_sedin@hotmail.com.

Sanktion
FMT Open 6 kommer att vara sanktionerad av Svenska Muay Thai Förbundet och har därmed tillstånd enligt den nya kampsportslagen som trädde i kraft vid årsskiftet.