Vinst för Anna Pälväjärvi på Queen of the Ring

FMTs Anna Pälväjärvi dominerade matchen och vann C-klass match i på Queen of the ring 3 i Lund.

Hon mötte Jennifer Ankerud, Frontline MT, Norge i -63,5 kg.

Matchreferat av Annas match från Tove Brodin: ”Relativt jämn rond ett, men Anna träffar mer med raka slag och fina knän i clinchen. I rond två ökar tempot och de både sparkar mer. Anna fortsätter dominera i clinchen.
Rond tre går Anna in med hårda raka slag och knän i clinchen.
Resultat: solklar vinst med 3-0″

FMTs Tove Brodin gjorde en mycket snygg match i IFMA-klass i en högre viktklass, men tyvärr hade Tove inte alla domare på sin sida. Matchen slutade med 2-1 förlust, bounce right back! Tove mötte May Linn Michaelsen från Frontline Academy, Norge.

August Wallén referar Toves match: ”tyvärr förlust på 2-1 för Tove. Det var en fysiskt stark motståndare som avancerade hela tiden och var väldigt aktiv. Dom hårdaste (och snyggaste) teknikerna stod dock Tove för och är det det som skall räknas så såg jag det som Toves match.”

Coacher från klubben: August Wallén och Johan Storm.

Riktigt bra jobbat tjejer! Nu har ni välförtjänt ”sommarlov” – vi ser fram emot en spännande höst!

Bilder från Nadia Deland Blomberg

Ovan: Anna och coach Johan

Coach Johan Storm lindar Annas ben efter match.

Tove och coach August