Taekwon-Do, ITF

Om Klubben 

Vasa Taekwon-Do Club är en nystartad förening av erfarna instruktörer som vill erbjuda medlemmarna en bra mix av fysisk träning, tävlingsinriktad Taekwon-Do, Självförsvar samt behålla konsten i kampkonsten för att få en utvecklande träning och en härlig klubbgemenskap.

 

Om ITF Taekwon-Do

Tae Kwon-Do står för Handen Fotens-Väg vilket betyder att det är en obeväpnad kampkonst som inte bara innehåller fysisk träning utan även mental uppbyggnad och disciplin. Det som utmärker ITF-TKD är de många sparkarna samt att man tävlar inte bara i Kamp utan även i Mönster, Kross samt Specialtekniker.
Grundteknik träning ger fysisk styrka balans och koordination. Självförsvars samt sparring träningen bygger trygghet och självförtroende.
Varje termin graderar man sig för att försöka erhålla en ny bältesgrad som visar på vilken teknisk nivå man nått – detta tränar presentation inför grupp samt bemästrande av nervositet.

 

Avgifter & Utrustning

Träningsavgiften är 1.995 kr per termin och 299kr per månad med autogiro.

99 kr per månad för endast söndagsträning för erfarna utövare
99 kr per månad för barnträning (ett pass per vecka)
I avgiften ingår förutom träning även försäkring,.Man tränar utan dräkt fram till första graderingen men tandskydd och hanskar är att rekommendera och behövs efter cirka halva terminen. Andra terminen kompletterar man med fotskydd och suspensoar (killar).

Nyheter - Taekwon-Do, ITF

 • NYBÖRJARSTART IDAG

  Från och med idag den 22 januari kör nybörjargrupperna igång på centret.

   

 • Öppet hus 21 januari

  Söndag 21 januari kl 14:00 är det öppet hus på Fighter Centre, mitt i centrala stan på Viktoriagatan 19. Välkomna…

   

 • Jobba på Fighter Centre

  Terminsstarten är runt hörnet och vi söker nu mer personal. Arbetet omfattar att stå i receptionen under terminsstarten hela januari…