Thaiboxning, Muay Thai

Thaiboxningen på Fighter Centre startade hösten 2001. Sedan dess har verksamheten utvecklats och Fighter Muay Thai är nu en av Sveriges största thaiboxningsklubbar. Föreningen är ansluten till såväl Svenska Thaiboxningsförbundet som Svenska Budo & Kampsportsförbundet.

Fighter Muay Thai är till för alla. Vi sysslar med gruppträning där man kan träna för att det är kul, för motionens skull eller för att satsa hårdare mot att tävla i thaiboxning. Föreningen arrangerar FMT Open, en öppen nybörjartävling, två gånger per år.

Fighter Muay Thai arrangerar regelbundet seminarier med topp-utövare för föreningens avancerade och fortsättar medlemmar. Bland annat har Jörgen Kruth, Thomas Rasmussen och Richard Nordstrand hållit mycket uppskattade seminarier.

Under hösten 2005 startades dag-klasser i thaiboxning två gånger i veckan samt renodlad boxningsträning en gång i veckan. Sommaren 2006 byggdes en ny hall på Fighter Centre och Fighter Muay Thai fick en egen lokal. Läs mer om FMT

Nyheter - Thaiboxning, Muay Thai

 • Resultat FMT Open 30

  Den 16 september var det FMT Open 30 på Fighter Centre, 18 thaiboxningsmatcher i  D-klass, C-klass samt diplommatcher. Grattis alla…

   

 • FMT Open 30 – fightcard

  På lördag 16/9 är det dax för FMT Open 30, en thaiboxningstävling med såväl D-klass som C-klass samt diplommatcher.

   

 • Guld och silver på AMT Open 4

  Stort grattis till Hamid Valizadeh  och Najib Ghaderi för strålande insats på AMT Open 4 i Aneby 9/9. Hamid vann…