Mixed Martial Arts, MMA

OM KLUBBEN

Gladius MMA är en av Sveriges största MMA-klubbar och vi bedriver tävlingsinriktad MMA-träning.

OM MMA

MMA står för Mixed Martial Arts, en kombination av tekniker och stilar som gör utövaren till en komplett fighter. Träningen täcker in alla distanser av obeväpnad kamp och är inriktat på sparring och tävling. Målet är att ha så få regler som möjligt men fortfarande undvika allvarliga skador. De stilar som bidragit mest med tekniker till MMA är boxning (inklusive kickboxning och thaiboxning), brottning (fristil och grekisk-romersk stil) och Brazilian Jiu-Jitsu (BJJ). MMA kallas ibland för ”ultimate fighting” efter en känd amerikansk tävling med samma namn.

Avgifter

Aktuell prislista finner du här.

I avgiften ingår förutom träning även försäkring, avgifter för tävlingar och resekostnader.

Utrustning

Utrustning man behöver införskaffa som nybörjare är tandskydd och suspensoar (killar) i början. Boxhandskar behövs efter cirka halva terminen.

Fighter Centre samarbetar med olika företag för att ge dig som medlem bättre erbjudanden b.la. Budo & Fitness, läs mer om våra partnersamarbeten här.

Nyheter - Mixed Martial Arts, MMA

 • Fina resultat på Westside SWT 27

  I söndags höll Gladius sin traditionsenliga SW-turnering för nybörjare där samtliga klubbar anslutna till SB&K var inbjudna. Stort grattis till…

   

 • Wrestlingläger med Kenny Johnson

  Söndagen den 2a juni hölls träningsläger för Gladius MMA pro-grupp samt avancerade. Kenny Johnson, wrestling coach, som driver Black House…

   

 • Stängt på nationaldagen

  Torsdag den 6 juni är det Sveriges nationaldag. Fighter Centre är stängt och all träning är inställd. Gymmet är öppet…

   

Instagram