Mixed Martial Arts, MMA

OM KLUBBEN

Gladius MMA är en av Sveriges största MMA-klubbar och vi bedriver tävlingsinriktad MMA-träning.

OM MMA

MMA står för Mixed Martial Arts, en kombination av tekniker och stilar som gör utövaren till en komplett fighter. Träningen täcker in alla distanser av obeväpnad kamp och är inriktat på sparring och tävling. Målet är att ha så få regler som möjligt men fortfarande undvika allvarliga skador. De stilar som bidragit mest med tekniker till MMA är boxning (inklusive kickboxning och thaiboxning), brottning (fristil och grekisk-romersk stil) och Brazilian Jiu-Jitsu (BJJ). MMA kallas ibland för ”ultimate fighting” efter en känd amerikansk tävling med samma namn.

Avgifter & Utrustning

Träningsavgiften är med autogiro 299 kr/månad. Om du vill betala terminsvis (engångsbetalning) så kostar det 1.995 kr per termin, obs endast för nybörjare. Tränar man BJJ samtidigt blir avgiften för de två stilarna med autogiro 398 kr/månad (2.495 kr per termin vid engångsbetalning, obs endast för nybörjare).

I avgiften ingår förutom träning även försäkring, avgifter för tävlingar och resekostnader.

Utrustning man behöver införskaffa som nybörjare är tandskydd och suspensoar (killar) i början. Boxhandskar behövs efter cirka halva terminen.

Nyheter - Mixed Martial Arts, MMA

 • Fighter Centre och GDPR

  Vi anpassar våra rutiner och uppdaterar våra medlemsvillkor inför att den nya Dataskyddsförordningen går igenom.

   

 • BJJ Gothenburg Open 2018

  Gladius har nio tävlande på lördagens Gothenburg Open BJJ Championship. Tävlingen går på Lundbystrandshallen med matchstart 11:15. Planerar du se…

   

 • Gladius Adrenaline 16

  Fightcardet inför lördag är publicerat. Gladius Adrenaline 16 går på Fighter Centre på lördag 19 maj. Från Gladius MMA är…

   

 • Stängt på pingstdagen

  Söndag 20 maj är en röd dag. Fighter Centre är stängt och all ordinarie träning inställd. Gymmet har öppet som…

   

Instagram