Fighter Centre Gym har öppnat

Efter invigning med pompa och ståt måndag kväll så slog Fighter Centres gym upp dörrarna tisdag morgon. 160 välplanerade kvadratmeter med allt som behövs för att få bästa tänkbara resultat. Nu är priser och erbjudanden klara.

Pris
Månadskostnaden för att träna på gymmet är 299 kr. För den som redan tränar på Fighter Centre eller som har en anhörig som gör det så kostar det 199 kr.

Erbjudanden
> Alla är välkomna att prova gymmet en gång gratis. Erbjudandet gäller under receptionens öppettider, det är bara att gå dit och anmäla sig.
> Elite Wellness teamet ger alla som tecknar ett gymavtal en gratis screening (30-60 minuter). Maila info@elitewellness.se för att boka tid.
> Om du har ett träningskort på ett annat gym så kan du träna gratis på Fighter Centre under uppsägningstiden (max 3 månader).
> De som har gymkort kommer att kunna friträna inne på centret (när det ej är schemalagda pass).

Öppettider
06:00-23:00 måndag till söndag.

Bakgrund
Fighter Centre grundades i augusti år 2000 och firar alltså femton års jubileum i år. Verksamheten har utvecklats varje år och senast sommaren 2014 byggdes nya duschar och ytterligare en toalett. Knappt två tusen medlemmar huserar nu i sex hallar i centrala Göteborg vilket innebär att en på 280 Göteborgare tränar på Fighter Centre.

Fighter Centre Gym har startats på rekordtid. Den 5 februari skrevs kontraktet för lokalen. På bara 26 dagar har sedan lokalen renoverats, verksamheten planerats, inköp av utrustning förhandlats, ett avancerat passer- och låssystem byggts och lokalerna iordningställts. Ytterligare utrustning levereras de kommande veckorna.